Зарежда Събития
  • Това event е минало.

SUP/Surf Fest

SUP ( Stand Up Paddle Boarding/стани и греби върху дъската) е един от най-новите  и бързо популяризиращи се водни спортове. Той има мултиплициращ ефект: Влияе за подобряване на нашето здраве и тонус,работи върху всеки отделен мускул на тялото и едновременно има екологичен ефект върху околната среда,понеже се предвижваш с гребло и е добър заместник на моторните водни спортове.

В рамките на проекта ще организираме третото по рода си събитие на открито и по конкретно, популяризиране на иновативният спорт SUP, чрез неформално обучение, надпревара и демонстрации. Този вид спорт набира все по – голяма популярност у нас и спомага за здравословният начин на живот.

Чрез този проект успяваме да амбицираме активното участие на младите хора от столицата за системно практикуване на физически упражнения и спорт, както и повишаване на спортната ангажираност и активност.

Спортната проява ще се осъществи на  територията на Столична община и по-конкретно, ез. Ариана. Датата на провеждане е 01.06.2015г. В рамките на деня ще бъдат организирани:

  • Демонстрации;
  • Неформално обучение;
  • Надпревара;
  • Уоркшоп.

Мероприятието ще се проведе с подкрепата на Столична община под патронажа на Йорданка Фъндъкова.