Зарежда Събития
  • Това event е минало.

На 3ти Март се проведе Неочаквано добрият Winter Cup на Витоша. Денят бе изпълнен с много слънце, усмивки, музика, трикове и различни забавления за всички присъстващи в планината. Разнообразната програма помогна както на скиори и сноубордисти, така и на туристите в планината да усетят тръпката от зимните спортове. В състезанията се включиха над 90 души, а над 1000 зрители успяха да се докоснат до емоцията. Събитието се проведе с любезната подкрепа на NESCAFÉ 3in1 Bulgaria и определено надмина очакванията на всички присъстващи.

Неочаквано добър Winter Cup включваше слалом за непрофесионалисти, “Голямото спускане” с лопатки по писта Заека, както и разбира се ски и сноуборд свободен стил. Фрийстайл състезанието се проведе в 2 отворени сесии (Jam sessions), както и една сесия “Cash for tricks”, където всички участници получаваха пари срещу трикове. На края на деня бе разпределен наградният фонд от 3000 лева, както и безброй материални награди от Sport Depot и Board Shop.

Отличиха се редица имена от българската ски и сноуборд сцена като Христо Христов, Иван Иванов, Димитър Чокоев, Александър Карадинков, Виктор Божков, Ния Попова, Михаела Варошкина и много дуги. Ето и победителите от състезанието:

Best rider Snowboard – Петър Гьошарков
Best rider Ski – Тони Черешаров
Best woman Snowboard – Фатима Меграби
Best woman Ski – Теди Дамянова
Best trick Ski (Rails) – Виктор Калайков
Best trick Snowboard (Rails) – Павел Кристов
Best trick Ski (Jump) – Николай Найденов
Best trick Snowboard (Jump) – Марио Беньо
Young Blood Ski – Димитър Козаров
Young Blood Snowboard – Анастас Сунков

Специални награди: Old School – Илиян и Илиян

Програмата бе запълнена от много игри и забавления за туристите, а музикалното оформление бе грижа на DJ Sava. На два пъти вниманието на всички бе отнето от трупа гайдари, които направиха празника на Витоша наистина специален. Благодарим на всички включили се в събитието и очакваме с нетърпение следващия “Winter Cup”