Бази
Отбор

ЗА НАС //

Кои сме ние?

Ние сме спортен клуб “А-ТЕАМ”, създаден през 2006 година. Отборът ни обединява различни екстремни спортове като по този начин целим да покажем на хората един алтернативен начин на живот. Живот, който е същевременно здравословен, еко-съобразен, и изпълнен с екстремни изживявания и незабравими моменти. Неща, за които мнозина мечтаят, но малцина постигат.

Отборът се състои от реализирани професионалисти, ориентирали се към развитието на следващото поколение съмишленици. Отдадени сме на идеята да дадем на децата възможността да изпитат нещо различно, нещо което не могат да изпитат на смартфона си

През последните години сме успели да се утвърдим в сферата на алтернативните спортове, членувайки в Българска Федерация по ски, Българска Федерация по ветроходство. Успели сме да изградим сърф училища, горски парк за екстремни спортове X Challenge Park, школи за обучение на зимни и летни спортове.

Ние искаме да научим децата да живеят един динамичен и здравословен живот. Тези спортове са не просто забава, те развиват важни персонални качество като лидерство, дисциплина и умения за решаване на проблеми. Ако трябва да сме честни, може би това е най-добрият начин да ги придобием! Разбира се, създаването на приятелства и социализирането са главна част от цялото преживяване. Ние сме формирали силно общество и целим да го разширим, за да могат повече хора да се докоснат до този приключенски и забавен начин на живот.